Рибний пиріг «Золота рибка» - новий рецепт

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Творче, трохи довгий приготування пирога, зате результат буде чудовим! Таким пирогом-рибкою ви здивуєте будь-якого гостя.

Інгредієнти:

  • Філе кета 500 грам
  • Листкове бездріжджове тісто 500 грам
  • Картопля 3 штуки
  • Кріп 1 пучок
  • Сіль, перець за смаком
  • Яйця 2 штуки
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: малюємо на папері рибку, всі частини окремо: тулуб, хвіст, плавники.

    Крок 2: розкачуємо тісто і по шаблону вирізаємо тулуб.

    Крок 3: нарізаємо рибу скибочками, викладаємо на тісто і солимо за смаком.

    Крок 4: подрібнюємо кріп і посипаємо зверху риби, так, щоб накрити її повністю.

    Крок 5: відварюємо картоплю і робимо з нього пюре, додавши в нього 1 яйце, остуджуємо і вже після цього викладаємо на кріп.



    Крок 6: розкачуємо тісто, вирізаємо тулуб риби, ця частина повинна бути трохи більше першою. Підгинаємо краї тіста і защипуємо тісто знизу.

    Крок 7: тісто для луски розкачуємо трохи тонше інших частин, вирізаємо лусочки у вигляді гуртків. Відокремлюємо білок від жовтка. Вирізані гуртки викладаємо у вигляді лусочок, попередньо змастивши тісто білком, так воно вийде більш клейким.

    Крок 8: змащуємо жовтком рибку і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин. Приємного апетиту!

    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок