Полуничний фраппе

Напої

Полуничний фраппе
Полуниця240 гЗварений кава360 мол
Молоко коров'яче знежирене (молочний відвійки)120 молКакао1 ст. л.
Цукор-Пісок1 ст. л.Харчовий барвник по смакові

Опис рецепта - Полуничний фраппе:

Французький кавовий холодний коктейль із полуницею й молоком. Перед подачею можна прикрасити свіжою полуницею й збитими вершками.


Крок 1:
Полуниця240 г
Зварений кава360 мол

Попередньо заморозити полуницю й зварений кава.


Крок 2:



Полуничний фраппе - готування

Покласти половину замороженої полуниці в миску й забрати в микроволновку на 45 секунд. Нам потрібна буде й сама полуниця сік, що й виділився.


Крок 3:

Викласти полуницю разом із соком у блендер.


Крок 4:



Полуничний фраппе - готування
Молоко коров'яче знежирене ( молочний відвійки)120 мол
Какао1 ст. л.
Цукор-Пісок1 ст. л.

Додати частково розморожений кава, іншу полуницю, молоко, какао й цукор.


Крок 5:
Харчовий барвник по смакові

Можна додати близько 10 крапель червоного харчового барвника.


Крок 6:

Збити до однорідної маси.


Крок 7:



Полуничний фраппе - готування

Перелити в склянки й подавати.


Джерело: www.peanutbutterandpeppers.com

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок