Холодний суп-пюре з морквою і йогуртом - новий рецепт

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Холодний суп-пюре з морквою і йогуртом особливо гарний у літній час, але ви також можете використовувати цей рецепт і зимовий період, подаючи його в теплому вигляді. Суп виходить дуже ніжним і смачним!

Інгредієнти:

  • Морква 6 штук
  • Цибуля 1 штука
  • Картопля 2 штуки
  • Йогурт 1 баночка
  • Часник 2 зубчики
  • Зелень 1 пучок
  • Вода 500 мл
  • Соєвий соус 3 ст..л.
  • Кмин щіпка
  • Сіль за смаком
  • Олія соняшникова для піджарки
  • Спосіб приготування:

    У приготуванні можна використовувати, як відварену картоплю, так і сирої, дрібно порізати і згасити разом з морквою і цибулею.

    Крок 1: готуємо всі необхідні інгредієнти.

    Крок 2: нарізаємо цибулю кубиками, обсмажуємо до золотистого кольору. У цей час нарізаємо півкільцями моркву і чистимо картоплю.

    Крок 3: додаємо до цибулі, нарізану моркву, додаємо дрібку кмину, солимо за смаком і обсмажуємо.

    Крок 4: вливаємо половину наявної води (250 мл) і тушкуємо протягом 5 хвилин. У цей час чистимо часник і ріжемо картоплю кубиками.



    Крок 5: додаємо до овочів один зубчик часнику, соєвий соус, картоплю і все разом добре подрібнюємо блендером. Занадто густе пюре можна розбавити водою.

    Крок 6: проціджуємо суп-пюре через сито і відправляємо в холодильник на кілька годин.

    Крок 7: перемішуємо часникову пасту з йогуртом. Заправка готова.

    Крок 8: подаємо суп-пюре, заправивши його соусом, прикрашаємо зеленню. Приємного апетиту!

    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок