Коричнева пиріг з яблучної прошарком - новий рецепт

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Інгредієнти:

  • Вершкове Масло - 60 грам
  • Яйце куряче 1 штука
  • Борошно пшеничне 300 грам
  • Сода 1 ч. ложка
  • Кефір 250 мл
  • Олія рослинна 4 ст. ложки
  • Цукор 100 грам
  • Коричневий цукор 100 грам
  • Кориця мелена 1 ст. ложка
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Розтопити вершкове масло, остудити і додати яйце. Збити віночком.


    Крок 2. Додати цукор, налити соняшникову олію. Знову розмішати.


    Крок 3. У склянці кефіру розмішати соду і всю масу налити в миску, розмішати.


    Крок 4. Всипати борошно і ще раз добре розмішати.




    Крок 5. Форму застелити пергаментом. Змішати коричневий цукор з корицею. Половиною цієї суміші посипати дно форми. Вилити половину тіста, посипати що залишилася сумішшю кориці з цукром. Тонкими слайсами яблуко нарізати і викласти його на корицю.


    Крок 6. Зверху вилити решту тіста.


    Крок 7. Розігріти духовку до t 180 градусів і пекти пиріг 40 хвилин до сухої сірники. Остиглий пиріг посипати цукровою пудрою і нарізати на порції.

    Приємного апетиту!

    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок