Салат з буряком, апельсинами і руколою - новий рецепт

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Приготування салату трохи довгий, але його вишуканий, неповторний і незвичайний смак вартий цього! Таким салатом ви здивуєте будь-якого гостя.

Інгредієнти:

  • Буряк 4 штуки
  • Апельсини 4 штуки
  • Рукола 60 грам
  • Фісташки 50 грам
  • Червоний винний оцет 2 ст. л.
  • Оливкова олія 1 ст. л.
  • Сіль, перець за смаком
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: моєму буряк, відрізаємо верхню частину і розрізаємо навпіл (якщо буряк велика). Солимо, перчимо, можете змастити оливковою олією.

    Крок 2: загортаємо кожну буряк у фольгу і відправляємо запікатися в розігріту до 200 градусів духовку. Час приготування залежить від її віку, чим старше буряк, тим більше часу займає її приготування. У зв'язку з цим процес приготування буряка треба контролювати, періодично перевіряти її на м'якість і смак.

    Крок 3: готову буряк залишаємо остудитися, після чого чистимо від шкірки і нарізаємо на великі шматочки.



    Крок 4: чистимо апельсини від шкірки, перетинок, кісточок і додаємо до буряка. З пульпи апельсина вичавлюємо сік, в ній буде готуватися сік.

    Крок 5: до апельсинового соку додаємо масло і винний оцет. Добре збиваємо соус віночком.

    Крок 6: тепер настає найбільш важливий момент в приготуванні салату! Заливаємо буряк соусом, перемішуємо і відправляємо в холодильник, іноді перемішуємо наш салат. Через кілька годин буряк почне змінювати свій смак, а через 6 годин вона стане ще краще, просочившись апельсиновим ароматом і кислотою оцту. Все залежить від вашого смаку, тому вибирайте час настоювання самостійно. Як тільки ви вирішите, що буряк готова, діставайте з холодильника і додайте рукколу.

    Крок 7: викладаємо салат на тарілку, посипаємо фісташками, солимо і перчимо. Салат готовий! Приємного апетиту!

    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок