Рулет зі свинячого окосту - новий рецепт

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Рулетик нарізаємо і подаємо з гарніром або як самостійну страву.

Інгредієнти:

  • Свинячий окіст 2-3 кг.
  • Сіль, спеції за смаком
  • Вода 2 літра
  • Часник 1-2 зубчики
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Свинячий окіст добре помити, просушити паперовим рушником.

    Крок 2. Знімаємо верхню шкірку-шкіру, намагаючись не пошкодити її, одним пластом.

    Крок 3. Доводимо до кипіння воду, додаємо улюблені спеції: сіль, перець, лавровий лист і на 10 хвилин кладемо в киплячу воду те, що зрізали з окосту.


    Крок 4. Витягуємо напівготовий напівфабрикат і даємо охолонути. В цей час відрізаємо від окосту тонкі довгі смужки м'яса, відбиваємо їх, солимо, перчимо і даємо полежати 10 хвилин, щоб м'ясо просякло сіллю і перчиком.




    Крок 5. Кладемо м'ясо зверху шкурки, через часникодавку видавлюємо зубчик часнику, і щільно згортаємо в рулет, який щільно обв'язуємо ниткою. В ідеалі, звичайно, краще надіти зверху спеціальну сіточку.

    Крок 6. Виходять ось такі подвійні рулетики:


    Крок 7. Кладемо їх на решітку гриля (або в духовку) і запікаємо при температурі 180-190 градусів приблизно 40 хвилин, перевертаючи і поливаючи рулетики вытопленным жиром.

    Приємного апетиту!

    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок