Холодний борщ з бадиллям - новий рецепт

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Чудова альтернатива класичному свекольнику - холодний борщ з бадиллям. Дуже корисно, смачно і незвично!

Інгредієнти:

  • Буряк (з бадиллям) 2 штуки
  • Картопля 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Огірок 1 штука
  • Лимон (сік) ? штука
  • Яйця перепелині по 2 на порцію
  • Редис 3-6 штук
  • Ковбаса (варена) 100 грам
  • Олія оливкова 2 ст. л.
  • Сметана для подачі
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком
  • Цукор за смаком
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: добре промиваємо буряк з бадиллям.

    Крок 2: поділяємо буряк на 3 частини: зелена частина бадилля, стебла і сама буряк. Все зайве викидаємо.

    Крок 3: зелене бадилля складаємо в пакет і відправляємо в холодильник.

    Крок 4: стебла нарізаємо соломкою, довжиною приблизно 4 див.

    Крок 5: чистимо картоплю й нарізаємо соломкою.

    Крок 6: 2 літри води заливаємо в каструлю, відправляємо туди картоплю. Коли вода почне закипати, додаємо нарізані стебла буряків.

    Крок 7: нарізаємо моркву соломкою.

    Крок 8: обсмажуємо моркву на маленькому вогні на оливковій олії.

    Крок 9: нарізаємо буряк соломкою.



    Крок 10: обсмажуємо трохи буряк, а потім тушкуємо її з соком лимона на оливковій олії до того, поки вона не стане м'якою.

    Крок 11: додаємо буряк і моркву в бульйон, варимо 5 хвилин, знімаємо з вогню й даємо супу охолонути.

    Крок 12: огірок нарізаємо соломкою.

    Крок 13: нарізаємо редиску тонкими кружечками.

    Крок 14: нарізаємо соломкою ковбасу.

    Крок 15: додаємо огірки, редиску і ковбасу в суп і відправляємо в холодильник на кілька годин.

    Крок 16: варимо перепелині яйця, чистимо і розрізаємо на 2 частини.

    Крок 17: дрібно рубаємо бадилля.

    Крок 18: розливаємо наш борщ по тарілках, додаємо в нього бадилля, перепелині яйця і сметану. Приємного апетиту!

    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок