Угорський гуляш - новий рецепт

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Гуляш — це національне угорське блюдо. Традиційний гуляш готується в Угорщині всюди, і кожен кухар вносить свої корективи, що надає цьому, загалом-то, простонародному страві неповторний шарм.

Інгредієнти:

  • Яловичина 2 кг.
  • Цибуля ріпчаста 4-5 штуки
  • Рослинна олія 60 мл
  • Угорська паприка 4 ст. ложки
  • Часник 3 зубчики
  • Кмин (насіння) 1 ч. ложка
  • Сіль, чорний мелений перець за смаком
  • Бульйон білий 1 літр
  • Томатна паста 2 ст. ложки
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Дрібно нарізаємо цибулю і часник.


    Крок 2. Обсмажуємо цибулю до легкого золотистого кольору. Додаємо до цибулі часник, паприку, сіль, перець, насіння кмину. Добре перемішуємо.


    Крок 3. Змішуємо бульйон і томатну пасту, додаємо в каструлю. Добре перемішуємо.




    Крок 4. Даємо закипіти. Зменшуємо вогонь до мінімуму.

    Крок 5. Додаємо м'ясо. Готуємо, не накриваючи кришкою, близько 1-1,5 години, поки м'ясо не стане м'яке і ніжне.

    Приємного апетиту!

    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок