Шанежки з м'ясом - новий рецепт

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Назва «шаньга» перейшло в російську мову з мови комі. Воно дуже часто зустрічається в російських казках, билинах і народних епосах. Це кулінарний виріб ласкаво називають «шанежка» .

Інгредієнти:

  • Сир 250 грам
  • Яйця 2 штуки
  • Сода 1 ч. ложка
  • Оцет 1 ст. ложка
  • Борошно 2 склянки
  • Рослинна олія 2 ч. ложки
  • Фарш м'ясний 300 грам
  • Спеції за смаком
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Змішати сир, яйця, соду погашену оцтом, рослинна олія. Потім додаємо борошно і все це ретельно вимішуємо. Отримані тісто кладемо в мішечок і даємо постояти хвилин 20-30, діставши з мішечка ще раз розминаємо його.

    Крок 2. Потім розкачуємо тісто в круглу корж висотою десь пів сантиметра. У фарш додаємо сіль (перець або будь прянные трави, спеції кладіть за смаком, добре перемішуємо. Потім викладаємо на розкатане тісто.



    Крок 3. Скручуємо в трубочку і нарізаємо шириною по 1-2 сантиметри.

    Крок 4. Смажимо на розпеченій сковорідці з великим додаванням рослинної олії. Смажимо «шанежки» на середньому вогні, кожну сторону хвилин 10, щоб просмажене м'ясо. Готові шанежки викласти на паперову серветку, щоб прибрати зайвий жир.

    Приємного апетиту!

    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок