Яблука, запечені з сиром - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Вегетаріанські
Відео
Десерти
Дитячі страви

Свіжі яблука дуже багаті вітамінами і мікроелементами. А як щодо печених? Яблука, запечені в духовці, містять велику кількість пектину, який неймовірно корисний для травлення.


Це дієтичний і смачний десерт з яблук, який можна приготувати різними способами. Найпростіше просто посипати яблука цукром і запекти.

Можна приготувати яблука з різними начинками: горіхами, ягодами, шоколадом, сухофруктами. «Зі Смаком» хоче поділитися з вами рецептом яблук, фаршировані сиром. Ця страва ідеально підійде в якості дитячого сніданку. Замість фундука можете використовувати будь-які горіхи.


Інгредієнти


Яблуко
4 шт.

Приготування

  • 1Измельчите горіхи. Додайте до горіхів манку.
  • 2Растопите вершкове масло і змішайте її з горіхами і манкою.
  • 3Добавьте сир, жовток, мед і корицю. Ретельно перемішайте.
  • 4Помойте яблука, зріжте верхівки і вичистити серединки, щоб у них утворилося якомога більше місця для начинки.
  • 5Поместите начинку в яблука, викладіть їх на деко і запікайте в духовці або мікрохвильовій печі при температурі 180 градусів 15 хвилин. Гарячі яблука полийте медом.


  • На смак цей десерт нагадує сирну запіканку з яблуками, а готується набагато простіше. Поділіться рецептом корисного десерту з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок