Як приготувати шніцель - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

М'ясо

Назва страви походить від німецького «schnitzen» — «нарізати». Перші шніцелі з'явилися в Австрії в далекому XV столітті. Але блюдо, про який сьогодні чув кожен, стало по-справжньому популярним тільки через 400 років! Шніцель був одним з основних страв на столах європейської знаті. Сьогодні, ким би не були ваші предки (дворяни чи селяни), ви точно можете дозволити собі приготувати це блюдо.


Варіантів приготування шніцеля ну дуже багато. Це лише один, зате який! По-перше, особливих кулінарних звершень в минулому не потрібно, адже все так просто. По-друге, всі продукти дуже навіть доступні. По-третє, смак приголомшливий!


Інгредієнти


Свинячий фарш
500 г

Приготування

  • 1Нарежьте м'ясну вирізку порційними шматочками. Приблизна товщина кожного повинна бути від 1,5 до 2 див. Відбийте м'ясо.
  • 2Натрите кожен відбитий шматочок перцем і сіллю. Перекладіть м'ясо у форму.
  • 3Измельчите цибулю і зелень. Змішайте продукти з фаршем.
  • 4Вбейте в м'ясну масу яйця, а також всипте панірувальні сухарі. Додайте перець і сіль за смаком. Гарненько все перемішайте.
  • 5Разделите масу на частини і викладіть зверху на шніцелі.
  • 6Соедините в окремій ємності вершки і сухе біле вино. Полийте блюдо у формі готовим соусом.
  • 7Натрите твердий сир. Посипте їм кожен шніцель.
  • 8Разогрейте духовку до 200 °С. Відправте форму з стравою в духовку на 50 хвилин.

  • Кращі гарніри до страви — картопляний або зелений салат. Але шніцель можна подавати і як самостійне блюдо. Для багатьох такого соусу цілком достатньо. А хто-то додатково купує або готує його, щоб зробити смак ще краще. Поділіться рецептом на своїй сторінці. Ваші друзі і передплатники оцінять.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок