Пиріг з баклажанів - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
Овочі

Якщо заходить мова про красивому блюді, багато хто відразу ж згадують про десертах. Але кулінари знають, що ефектно подати можна навіть запечені овочі.


Пиріг з баклажанів і томатів — доказ того, що і домашній кулінарії притаманна креативність. Подайте такий пиріг на друге — ваші близькі переконаються, що ситна і смачна їжа може бути і без м'яса.


Інгредієнти


Баклажан
2 шт.

Приготування

  • 1Баклажаны вимийте, поздовжньо наріжте тонкими скибочками, потім видаліть плодоніжку.
  • 2Замочите баклажани в підсоленій воді на 20 хвилин, потім дістаньте і обсушіть.
  • 3Слоеное бездріжджове тісто розкачайте, застелять шаром змащену маслом форму для випічки.
  • 4Тесто змастіть томатним соусом.
  • 5Помидоры наріжте кружечками, моцарелу порвіть на невеликі шматочки.
  • 6Выложите на тісто скибочки баклажанів, сформувавши квітка. Між скибочками покладіть помідори, фету, шматочки моцарели.
  • 7Посолите і поперчіть блюдо, присипте сушеним базиліком і полийте оливковою олією.
  • 8Отправьте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин. Готово!


  • Баклажани можна або любити, або не вміти готувати! Якщо ж ви спокійно ставитеся до запеченим овочам, спробуйте їх замаринувати. А корисні рецепти пересилайте близьким.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок