Міні-паски - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Випічка

Такі пасочки здатні підняти настрій кому завгодно. Зовсім небагато роботи, і ви отримаєте декор великоднього столу, милий подарунок близьким і частування для самих маленьких! Тісто можете приготувати за рецептом нижче або будь-якому іншому.


Шкарлупки краще приготувати заздалегідь. Для цього проробіть отвір приблизно в 2 пальця діаметром з допомогою ножа або штопора в гострому краї яйця, злегка збовтайте вміст і вилийте в миску. Вимийте і висушіть майбутні формочки.


Інгредієнти


Молоко
170 мл

Приготування

  • 1Разведите дріжджі в підігрітому молоці. Через 5-7 хвилин всипте склянку борошна і 2 ст. л. цукру. Гарненько перемішайте, накрийте рушником і залиште в теплому місці на 40 хвилин.
  • 2Перетрите жовтки з цукром. Додайте розм'якшене масло і ретельно перемішайте. Влийте в жовткову масу опару, обережно перемішайте, всипте борошно і замісіть тісто. Ізюм залийте окропом.
  • 3Оставьте в теплому місці на 1-1,5 години, поки тісто не збільшиться хоча б удвічі. Обімніть, додайте родзинки, вимісіть.
  • 4Разделите тісто на маленькі шматочки, сформуйте кульки. Змастіть шкарлупки маслом і викладіть в них тісто менше, ніж наполовину. Насипте в форму для випічки сіль шаром 1,5–2 див. Занурте в неї шкарлупки, щоб вони стояли рівно. Можна покласти фольгу у формочки для кексів і помістити туди яйця.
  • 5Дайте трохи підійти. Випікайте 20 хвилин при 170 градусах.

  • Готові пасочки прикрасьте по своєму смаку. Остиглі шкарлупки можна розфарбувати харчовими барвниками. Обов'язково приготуйте і поділіться секретом зі своїми друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок