Пиріг "холостяк"

Випічка

Пиріг "холостяк"
Яйце куряче6 шт.Тісто листкове дріжджове500 г
Шинка200 гСир твердий100 г
Лук зелений по смакові

Опис рецепта - Пірог "холостяк":
Цей простій у готуванні пірог із шинкою, яйцями, сиром і зеленим луком - справжня знахідка Його можна подавати в якості закуски або на сніданок. Домашні раз у раз просять його приготувати, та й фантазію ніхто не скасовував)) можна эксперементировать скільки завгодно??Прагну звернути увагу, що інгредієнти зазначені з первісного рецепта, а в кроках розписане готування видозміненого варіанта.
Крок 1:



Пиріг
Яйце куряче6 шт.
Тісто листкове дріжджове500 г
Шинка200 г
Сир твердий100 г
Лук зелений по смакові

Отже, почнемо. Листкове тісто розморозити. Для цього залишити його на 2 години при кімнатній температурі. Шинку нарізати тонкими скибочками ( цього разу я брала шинку, карбонад і грудинку). Зелень помити, сир потерти на великій тертці. Лист застелити фольгою або папером для випічки.
Крок 2:



Пиріг

Ділимо тісто на 2 частині (я ділила в співвідношенні 2:3) і розгортаємо на присыпаной борошном поверхні. Викладаємо на лист шар тіста, посипаємо сиром.
Крок 3:



Пиріг

Поверх сиру розкладаємо шинку, розбиваємо в чашку 3 яйця й злегка збиваємо вилкою, а потім поливаємо цим шинку. Посипаємо зіллю й спеціями по смакові. Посипаємо всі здрібненою зеленню, я цього разу брала червоний лук.
Крок 4:



Пиріг

Викладаємо ще один шар шинки ( у мене грудинка) посипаємо тертим сиром. Беремо ще 3 яйця й розбиваємо в чашку, злегка збиваємо вилкою й поливаємо поверх сиру. Посипаємо зеленню ( у моєму випадку червоним луком.
Крок 5:



Пиріг

(Цей крок робиться при бажанні, можна цілком зупинитися на попередньому.) Викладаємо ще один шар шинки ( у мене карбонад), посипаємо сиром. Накриваємо, що залишився тістом і змазуємо жовтком. А тепер відправляємо туди в духовку розігріту до 180 градусів на 30 хвилин і готовимо до золотавого кольору.

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок