М'які віденські вафлі - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Випічка
Десерти

Вафлі — десерт з тисячолітньою історією. Віденський варіант був вперше виготовлений близько 120 років тому. Для загальної історії це всього лише крапля, але саме ця рецептура стала популярною у всьому світі. Їх подають зі збитими вершками і шоколадним соусом, вершковим морозивом і рідким медом, карамеллю і какао-порошком. Умілі кондитери прикрашають вафлі листочками м'яти і свіжими ягодами. Ідей безліч, але щоб насолодитися цим ласощами, необов'язково їхати в Австрію.


Приготувати справжні м'які віденські вафлі може будь-хто. Вам потрібен докладний рецепт і вафельниця. Основна перевага страви — простота. Ніяких особливих інгредієнтів купувати не доведеться. І тепер, щоб приготувати найкращий сніданок у світі, знадобиться менше 30 хвилин!


Інгредієнти


Пшеничне борошно
150 г

Приготування

  • 1Смешайте в глибокій ємності цукор і борошно, розпушувач, соду, а також корицю.
  • 2В окремій мисці збийте кефір, молоко і жовток до однорідної маси.
  • 3Добавьте в молочну суміш розтоплене вершкове масло. Гарненько перемішайте.
  • 4Теперь змішайте обидві маси. Ще раз гарненько все змішайте.
  • 5Взбейте білок до піків. Акуратно додайте його в основну масу.
  • 6Залейте порцію приготованого тесту в вафельницю. Через пару хвилин відмінні вафлі готові. Посипте їх корицею і ягодами.

  • Кажуть, що споконвічно слов'янські солодкого варіанти сніданку — млинці і оладки. Але варто розширювати свій кулінарний кругозір і готувати нові, цікаві, оригінальні і безсумнівно смачні страви. Віденські вафлі — відмінний варіант. Перевірте, чи ви згодні з вами ваші друзі.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок