Крем-десерт - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Десерти
Дитячі страви

Якщо ви де-небудь пробували або навіть самі готували баваруа (баварський крем), напевно, пам'ятаєте його смак. Чарівний вершковий крем желеподібної консистенції вражає вже сам по собі, а ще відкриває величезний простір для кулінарної фантазії. Його можна використовувати для створення багатошарових тістечок, як начинку для млинців і тарталеток, а також для змащування тортів...


Біда в тому, що це вишукане ласощі досить калорійно, так як рецептурою передбачено використання жирних вершків, молока, яєць... Редакція «Зі Смаком» поспішає запропонувати дієтичний рецепт крем-десерт. Цей баварський крем дозволяється їсти навіть тим, хто стежить за вагою по системі Дюка. За смаком — чудова річ!


Інгредієнти


Молоко
1,5 скл.

Приготування

  • 1Разотрите жовтки з цукром і поставте на слабкий вогонь. Тонкою цівкою влийте молоко і прогрівайте протягом 10 хвилин при постійному помішуванні. До кипіння не доводити! Зніміть з плити.
  • 2Взбейте нежирну сметану або йогурт без наповнювачів з ванільним екстрактом.
  • 3Замочите (розчиніть) желатин згідно інструкції на упаковці. Влийте желатин в молочно-яєчну суміш, перемішайте, залиште остигати при кімнатній температурі.
  • 4Добавьте збиту сметану або сир, ще раз ретельно перемішайте і розкладіть по креманкам. Помістіть в холодильник для застигання. І дорослі, й малюки будуть у захваті від цього повітряного, пористого десерту!

  • Консистенція готового десерту багато в чому визначається кількістю желатину. Покладіть трохи більше — отримаєте практично панакоту, трохи менше — отримаєте десерт, по консистенції наближений до морозива. Сміливо діліться рецептом з друзями, вони будуть вдячні!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок