Пиріг «Соняшник» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
Випічка
М'ясо

це оригінальному пирозі є всі складові божественної випічки: гарна подача, ситна м'ясна начинка і пишне тісто. Тільки на перший погляд здається, що спекти таке диво — трудомісткий процес: на ділі пиріг «Соняшник» не доставить вам особливого клопоту.


Взявши за основу дріжджове тісто і спосіб оформлення з нашого рецепту, ви можете експериментувати з начинками: відмінно підійде відварена квасоля, гриби і навіть кольорова капуста.


Інгредієнти


Пшеничне борошно
400 г

Приготування

  • 1В тепле молоко додайте дріжджі, сіль, цукор, розм'якшене вершкове масло і просіяне борошно. Замісіть тісто, скачайте його в кулю, покладіть в миску і накрийте харчовою плівкою, залиште на 1 годину.
  • 2На сковороді з підігрітим соняшниковою олією підрум'яньте подрібнену цибулю, потім додайте курячий фарш обсмажте до готовності, посоліть, поперчіть і додайте суміш прованських трав.
  • 3Тесто розділіть на дві частини і розкачайте. Необхідно зробити з нього два кола, як на піцу. Для цього зручно використовувати широку круглу тарілку: приклавши її до полотна, обріжте краю.
  • 4 одну частину тіста по краях викладіть віночок з тертого сиру, залишивши середину вільною. У центр покладіть обсмажений фарш. Накрийте основу другим шаром тіста, защепіть краю.
  • 5Возьмите глибоку тарілку, з її допомогою сформуйте середину соняшника, виділивши частину з фаршем. Край майбутнього квітки розділіть на пелюстки, переверніть кожен на бік, залиште в теплому місці на 20 хвилин. Змастіть пиріг збитим яйцем, середину присипте маком.
  • 6Отправьте одержаний соняшник в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.


  • Подавайте смакоту з томатним соком, гарячим бульйоном або чаєм. Якщо вам сподобалася ідея, обов'язково збережіть рецепт в закладках!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок