Курячі котлети з волоськими горіхами - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Курка

Якщо додати у фарш з курячого м'яса німого подрібнених волоських горіхів, у котлет вийде абсолютно інший смак. Створюється враження, що в приготуванні використовувалася свинина або яловичина, а насправді інгредієнти набагато корисніше і бюджетніше.


Панірувати котлети не обов'язково, можна викладати фарш на сковороду за допомогою столової ложки. В кінці смаження вироби вийдуть щільними, рум'яними і дуже смачними. Курячі котлети з волоськими горіхами і після заморожування не втрачають свої смакові якості, тому можете сміливо заготовлювати їх про запас.


Інгредієнти


Курячий фарш
300 г

Приготування

  • 1Измельчите волоські горіхи з допомогою блендера або м'ясорубки. Дрібно наріжте цибулю, часник пропустіть через прес.
  • 2Пшеничный хліб розмочіть в молоці і разом з рідиною з'єднайте з фаршем. Туди ж відправте цибулю, горіхи, часник, влийте яйце. Посоліть і поперчіть.
  • 3На сковороді розігрійте олію і викладайте фарш столовою ложкою, як оладки. Обсмажте з двох сторін.
  • 4Влейте в сковороду воду і накрийте кришкою. Томіть котлети на повільному вогні протягом 10 хвилин. Готово!

  • Такі котлети з курячого фаршу виходять дуже ситними і добре тримають форму. Любителям незвичайних страв також припадуть до смаку циганські котлети з нестандартними інгредієнтами. Такі рецепти дуже практичні, зберігайте їх в закладках!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок