Заливні яйця - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Закуски

Що можна приготувати з яєць? Та що завгодно! Це, напевно, самий популярний кулінарний продукт. Перші та другі страви, випічка і десерти, закуски і оригінальні коктейлі — в кожному рецепті потрібно яйце-два. Шкаралупа відправляється в сміттєвий пакет, так як вважається, що цю тверду частину неможливо використовувати в процесі приготування. Редакція «Зі Смаком» не згодна з таким твердженням.


Заливні яйця — дещо новеньке. Така закуска ідеально підійде для святкового пасхального столу. Забудьте про традиційному холодці, прикрашеному кружечками моркви і гілочками петрушки. Є варіант, який обійде улюблене блюдо в два рахунки.


Інгредієнти


Яйце
10 шт.

Приготування

  • 1Вымойте яйця. Зробіть маленький отвір нижньої (ширшої) частини. Вилийте вміст в окрему ємність. Гарненько вимийте тверду оболонку зсередини. Заготовки висушіть.
  • 2Залейте желатин водою. Відставте в сторону. Зачекайте, поки розбухне. Підігрійте на водяній бані. З'єднайте з м'ясним бульйоном.
  • 3Нарежьте перець, а також шинку кубиками. Відкрийте баночку з кукурудзою. Злийте рідину.
  • 4Выложите підготовлені інгредієнти в шкаралупу шарами. Додайте зелень. Заповніть бульйоном. Помістіть заливне в холодильник.
  • 5Когда начинка охолоне, очистити шкаралупу. Потім подавайте такі яйця в якості оригінальної закуски.

  • Випікаючи паска, готуючи інші страви до світлого свята, не розбивайте яйця звичайним способом. Зробіть невеликий отвір і відкладайте шкаралупу до тих пір, поки не настане момент для приготування холодцю. Начинку можна вибирати на свій розсуд. Цим рецептом ви здивуєте більше, ніж самим м'яким м'ясом! Діліться.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок