Пишне безе - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Вегетаріанські
Випічка
Десерти

Ті, хто коли-небудь брався за приготування безе, знають, що процес цей досить томителен і делікатний. При недотриманні точних рекомендацій, багатогодинні старання можуть піти прахом. Але так іноді хочеться побалувати себе цим ніжним ласощами, тим більше що, на відміну від більшості десертів, безе міститься мінімум калорій.


Сьогодні «Зі Смаком» розповість, як приготувати безе за новим рецептом. Всього один інгредієнт кардинально змінить кінцевий результат. Це звичайний розпушувач. Складно повірити, що безе взагалі буває настільки пишним і повітряним!


Інгредієнти


Яєчні білки
2 шт.

Приготування

  • 1Белки попередньо відправте в холодильник на 30 хвилин, потім почніть збивати до появи густої піни.
  • 2Продолжая збивати, додайте розпушувач.
  • 3Небольшими порціями додайте цукрову пудру, після чого слід збивати масу ще протягом 7-8 хвилин.
  • 4Противень застеліть пергаментним папером, чайною ложкою викладіть білковий крем.
  • 5Духовку розігрійте до 130 градусів, відправте в неї деко з безе і зменшіть температуру до 100.
  • 6Через годину вимкніть духовку, почекайте, поки вона охолоне, потім діставайте ласощі!

  • Запевняємо, настільки повітряним безе ще не виходило! Добре подавати такий вишуканий десерт з не менш чудовим кавою, приготованою, наприклад, по-фінськи. Обов'язково поділіться корисною ідеєю з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок