Свинина зі стручковою квасолею - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
М'ясо
Овочі

Зіпсувати м'ясо так само легко, як і приготувати омлет. Не та температура, не той час, не той шматок, і ось воно вже перетворюється в підошву. І тільки велика любов до м'ясних страв штовхає на те, щоб купити яловичу або свинячу вирізку. Знаючи це, редакція «Зі Смаком» підготувала для вас рецепт запеченої свинини, яку неможливо зіпсувати!


Зі свинячою вирізкою майже не виникає проблем з жорсткістю, а ось пересушити її дуже просто. Секрет нашого приготування полягає в ідеальному часу випікання і особливому маринаді. При цьому потримати в ньому м'ясо можна всього один годину, а смак радикально зміниться.


Інгредієнти


Свиняча вирізка
800 г

Приготування

  • 1В глибокої і місткою ємності діжонську гірчицю змішайте з медом і дрібкою солі.
  • 2Отделите листя розмарину від гілочки і додайте до меду з гірчицею. Влийте оливкову олію, винний оцет і перемішайте майбутній маринад до однорідності.
  • 3Измельчите часник і додайте його в суміш. Додайте сіль і перець за смаком, перемішайте готовий маринад і залиште в ньому м'ясо на 1 годину.
  • 4Поставьте духовку нагріватися. Викладіть на деко заморожену стручкову квасоля, м'ясо — поверх. Не забудьте полити його маринадом!
  • 5Выпекайте свинину при 200 градусах протягом 20 хвилин. Потім дістаньте м'ясо і дайте йому відпочити 5 хвилин, після чого подавайте до столу!


  • Двадцяти хвилин цілком вистачить для того, щоб приготувати апетитний шматок на сім'ю або парочку гостей. Зверху її прикрашатимуть рум'яна скоринка, а всередині м'ясо залишиться соковитим. Овочева подушка з квасолі, пропитавшаяся соком, — найкращий гарнір до такого страви зі свинячої вирізки. Якщо ви згодні, збережіть наш рецепт і порадуйте близьких відмінним шматком м'яса!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок