Відбивні зі свинячого серця - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

М'ясо

Не варто вважати, що субпродукти в силу невисокої ціни — це щось другосортне. Свиняче серце відносять до найвищої категорії субпродуктів, страви з нього — ситні і багаті повноцінним білком. А ось воно коштує набагато дешевше звичайної м'якоті. Варене свиняче серце використовують для приготування салатів, закусок, начинок для пирогів і пиріжків.


А ви знали, що зі свинячого серця виходять шикарні відбивні? Якщо не вважати маринування, на приготування йде часу не більше, ніж на звичайні відбивні. Смак — ось що дивує, і це при тому, що страва дуже економне!

Куплене серце перед обробленням рекомендуємо вимочити протягом години у воді, щоб вийшла вся кров. Періодично зливайте рідину і наливайте нову.


Інгредієнти


Свиняче серце
800 г

Приготування

  • 1Нарежьте серце скибочками. Зручно це робити за перегородок. Відбийте кожен шматочок, прикривши харчовою плівкою.
  • 2Сухие спеції розітріть в ступці з пропущеним через прес часником. Приготованою сумішшю натріть відбиті шматочки серця. Складіть в миску, накрийте плівкою, залиште в холодильнику маринуватися на ніч.
  • 3Непосредственно перед смаженням приготуйте кляр. Змішайте яйця з борошном, щоб вийшла густа кашка. Злегка посоліть, додайте чорний мелений перець.
  • 4В розігріту сковороду налийте трохи олії. Кожен відбитий і замаринований шматочок вмочайте в кляр, викладайте на сковороду і смажте на помірному вогні до готовності.

  • Відбивні ідеально поєднуються з тушкованою картоплею, гречкою з грибами по-купецькому або пікантним вітамінним салатом з лука. Смачних вам експериментів, не забудьте поділитися враженнями від рецепту!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок