Сирники без манки - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Вегетаріанські
Десерти
Дитячі страви
Закуски

Сирники — це чудове блюдо, яке їдять навіть ті, хто без ентузіазму відноситься до сиру. А все тому, що вони мають приголомшливий смак. Особливо якщо додати в них родзинки, сухофрукти або подрібнені горіхи. Тільки ні в якому разі не кладіть волоські. Вони здатні надати страві неапетитний синюватий відтінок.


Щоб сирники вийшли ніжними, господиням варто застосовувати різні дрібні хитрощі. Приміром, сир потрібно обов'язково протирати через сито, а тільки потім додавати до нього інші інгредієнти.

до Речі, сирники називаються так тому, що слово «сир» на більшості слов'янських мов позначає різні види кисломолочних продуктів, включаючи сир. З нього цю страву і готується.


Інгредієнти


Сир
600 г

Приготування

  • 1Возьмите сир 5%-ной жирності. Він не повинен бути занадто сухим або рідким. Сир перетріть через сито.
  • 2Смешайте всі інгредієнти. Вологими руками скачайте з суміші кульки.
  • 3Обваляйте їх у борошні і викладіть на сковороду з розігрітою олією.
  • 4Когда сирники підрум'яняться з одного боку, переверніть їх і накрийте сковороду кришкою. Залиште на повільному вогні, поки інша сторона сирників не стане такою ж.
  • 5Выложите сирники на тарілку, накриту паперовим рушником, щоб позбутися зайвого жиру.

  • Подавайте з медом, варенням, сметаною, ягодами або фруктами. Але і без добавок страва буде не менш смачним!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок