Домашня варена ковбаса - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Дитячі страви
Закуски
Курка

Часто хочеться побалувати себе і своїх домашніх апетитним бутербродом з ніжною вареною ковбасою. Ось тільки про шкоду магазинної ми давно чули, тому краще вже приготувати її вдома.


А зробити це дуже просто: запасіться блендером і глибокими циліндричними гуртками. Такі ласощі можна без побоювань давати дітям, адже ви будете повністю впевнені в у складі вашого страви.


Інгредієнти


Куряче філе
500 г

Приготування

  • 1Куриное філе спочатку наріжте шматочками, потім подрібніть в блендері, влийте молоко, перемішайте. Додайте спеції, сіль, цукор, крохмаль і пропущений через прес часник. Вбийте яйце, добре перемішайте.
  • 2Кружки змастіть маслом і наповніть їх м'ясною сумішшю, залишаючи від верху 5 див. Обмотайте гуртки харчовою плівкою.
  • 3Широкую каструлю наповніть водою на половину, покладіть на дно тканинну серветку, поставте в ємність наповнені гуртки. Доведіть до кипіння і варіть ковбасу протягом 40 хвилин.
  • 4Когда гуртки з ковбасою охолонуть, дістаньте вироби.

  • В заготовку для домашньої ковбаси можна додати гриби, оливки або болгарський перець, тут залишимо місце для вашої фантазії. Підрум'яньте ковбаску на сковороді і подайте до яєчні — смачний сніданок готовий! Відмінний рецепт, яким варто поділитися з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок