Квас за 2 години - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Напої

Зазвичай на приготування квасу необхідні добу, а то й дві. Але цей напій напрочуд швидкий — уже через 2 години ви зможете втамувати спрагу ароматним бадьорить квасом!


Самим смачним виходить квас з бородінського хліба. Сухарів з нього можете насушити заздалегідь і з запасом, щоб пустити їх у справу. Розчинна кава беріть хорошої якості, краще сублімований. Ізюм, як і у випадку з будь-якими іншими подібними напоями, мити не рекомендується.


Інгредієнти


Вода
3 л

Приготування

  • 1Хлеб наріжте кубиками, підрум'яньте в духовці. Воду закип'ятіть, вилийте в підходящу ємність.
  • 2В гарячу воду висипте сухарі, додайте цукор і розчинну каву, перемішайте і залиште при кімнатній температурі для охолодження до температури 35-37 градусів.
  • 3После остигання додайте лимонну кислоту, дріжджі і родзинки. Перемішайте вміст, потім обв'яжіть ємність марлею і укутайте махровим рушником.
  • 4Через 1,5 години квас можна пробувати. Якщо смак напою недостатньо виражений, залиште в теплі ще на 40 хвилин.

  • Незважаючи на те, що цей квас можна пити вже через 2 години, спробуйте залишити його в холодильнику на ніч. Смак напою розкриється ще більше. Будьте бадьорі і веселі, як ігристий річний квас! А якщо рецепт вам сподобався, поділіться ним з друзями.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок