Хліб «Три шоколаду» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
Десерти

Хліб найчастіше використовують як складової інгредієнт різних закусок. Але сьогодні редакція «Зі Смаком» вирішила поділитися з вами рецептом чудового десерту. Він підкупить вас простотою приготування і приголомшливим смаком.


Білий хліб з трьома видами шоколаду відмінно підійде на сніданок. Це, звичайно, калорійний десерт, проте заміняти білий батон чорним хлібом в даному випадку не рекомендуємо — буде не так смачно.


Інгредієнти


Хліб
1 шт.

Приготування

  • 1В буханці хліба виріжте зверху три квадратних поглиблення-колодязя. Вийняті серединки поріжте довгастими шматочками.
  • 2Выложите все на застелений пергаментом деко.
  • 3Смешайте розтоплене вершкове масло з цукровою пудрою і змастіть їм поверхня хліба. Додайте до масляної суміші корицю і змажте нарізані шматочки хліба.
  • 4Отправьте деко в духовку, розігріту до 180 градусів, на 25 хвилин.
  • 5Растопите на водяній бані молочний шоколад, додайте склянку молока. Помішуючи, варіть до загустіння. Виконайте те ж саме з білим і чорним шоколадом.
  • 6Заполните підсушений хліб шоколадними начинками.


  • Десерт готовий! Подавайте до нього улюблені фрукти, вмочайте їх в шоколад — це дуже смачно. Хрусткий хліб з густою шоколадною начинкою чимось нагадує круасани — разом з чашкою чаю або кави такий сніданок відмінно вас наситить. Сподобався рецепт? Зберігайте в закладках і діліться з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок