Цвітна капуста в гострому соусі - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
Овочі

Цвітна капуста є універсальним овочем. Одного разу Марк Твен сказав, що звичайна капуста перетворилася в кольорову, отримавши вищу освіту. І не даремно, адже в цьому овочі міститься маса корисних речовин: вітаміни, мінерали, білки, клітковина, і в той же час в цвітній капусті мало калорій, що робить її одним з найпопулярніших дієтичних продуктів. Крім того, цвітну капусту практично неможливо зіпсувати. Цей овоч запікають у духовці, відварюють, додають в овочеве рагу і готують в клярі.


Нижче наведено досить простий і дуже незвичайний спосіб приготування кольорової капусти в гострому соусі. Мінімум інгредієнтів, часу, і у вас на столі з'явиться чудова гаряча закуска!


Інгредієнти


Цвітна капуста
0,5 кг

Приготування

  • 1Разогрейте духовку до 230 градусів.
  • 2Смешайте гострий томатний соус, масло і часниковий порошок (його можна замінити кількома розчавленими зубчиками свіжого часнику).
  • 3Разделите на суцвіття капусту, додайте соус і ретельно перемішайте.
  • 4Застелите деко пергаментом і розкладіть капусту.
  • 5Запекайте 20-25 хвилин.
  • 6Подавайте до столу, посипавши подрібненою зеленню.


  • Якщо ви збираєтеся готувати це блюдо для своїх дітей, замініть гострий соус на звичайну томатну пасту. Приготуйте цю гарячу закуску, і ви переконаєтеся, що цвітна капуста — неймовірно смачне блюдо!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок