Суп-пюре з моркви - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Вегетаріанські
Відео
Дитячі страви
Овочі
Супи

За великим рахунком все овочеві супи-пюре можна назвати дієтичними. Винятком будуть лише ті, які варяться на м'ясному бульйоні з додаванням вершків. Наш сьогоднішній пісний суп-пюре відноситься якраз до низькокалорійним і легкозасвоюваним!


Моркву — прекрасний у всіх відносинах овоч. Відмінна основа для випічки, гарнірів і супів. До речі, моркву як раз з тих овочів, які приносять більше користі і легше засвоюються саме у вареному вигляді.


Інгредієнти


Селера
100 г

Приготування

  • 1Очищенные картоплю, селеру і моркву наріжте великими скибочками.
  • 2Лук і часник подрібніть, підсмажте в глибокому сотейнику на оливковій олії. Додайте інші овочі, злегка обсмажте. Влийте овочевий бульйон і тушкуйте протягом 3-5 хвилин.
  • 3Добавьте сушений чебрець, доведіть суп до кипіння. Варіть 30 хвилин до розм'якшення овочів. Посоліть і поперчіть за смаком, а потім пюрируйте за допомогою заглибного блендера.


  • Чим яскравіше виберете моркву, тим більш насиченого кольору вийде суп. Доповнити блюдо можете меленим імбиром, паприкою та зеленню кропу. Готуйте, пробуйте і діліться рецептом з друзями. Впевнені, що вам сподобається!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок