Смачна закуска з баклажанів на зиму - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок
17 жовтня 2015 р. 275




На сьогодні існує безліч рецептів закусок з баклажан, але ця - сама смачна!

Вихід готового продукту: 2,5 л.




Інгредієнти

  • Баклажани — 1 кг
  • Помідори — 750 г
  • Морква — 250 г
  • Перець болгарський — 0,5 кг
  • Часник — 100 г
  • Оцет 9% — 25 г
  • Масло рослинне — 1 стакан
  • Цукор — 75 г
  • Сіль — 3 ч. л.
  • Петрушка — 1 пучок
  • Перець чилі — 0,5 шт. - за смаком

  • Процес приготування

    Помідори разом з часником перетерти в блендері або на м'ясорубці. Помідоровий соус перелити в посуд, додати оцет, олію, сіль, цукор, петрушку, довести до кипіння.






    Моркву нарізати смужками, або натерти на крупній тертці. Баклажани - невеликими квадратиками. Перець - смужками. Коли помідорно-часникова суміш закипить, додати овочі і варити 1,5 години після закипання на маленькому вогні. За истечнию першої години - спробуйте на смак, якщо овочі м'які - готово.




    Киплячу суміш залити по стерилізованим банкам.


    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок