Куряче філе з кабачком - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

В сезон кабачків потрібно спробувати приготувати якомога більше різноманітних страв з цим овочем (млинці, запіканки, рулети), щоб вирішити для себе, в якому вигляді заморожувати продукт для холодних зимових днів. Якщо ви все ще в пошуках, експериментуєте та не можете підібрати ідеальний рецепт, пропонуємо вам спробувати фаршироване кабачком куряче філе.


Овочева начинка розчиняється в голландському сирі і сирі, ідеально поєднується зі шпинатом і часником. Завдяки їй курка стає м'якою і ніжною. І хоча такий продукт часто фарширують грибами, тільки в даному випадку м'ясо буде не просто смачним, але і легким. Після вечері ви не будете відчувати тяжкість і дискомфорт.


Інгредієнти


Куряче філе
1 кг

Приготування

  • 1Очистите кабачок від шкірки. Натріть його. Подрібніть часник. Порубаєте шпинат. Натріть сир.
  • 2Соедините сир, зелень, сир, віджатий тертий кабачок. Додайте щіпку солі.
  • 3Разрежьте філе навпіл. Посоліть і поперчіть. Натріть травами і паприкою.
  • 4Вдоль кожної частини зробіть один надріз. Викладіть в нього кабачкову начинку. Закріпіть зубочисткою.
  • 5Разогрейте масло на сковороді. Обсмажте з обох сторін, поки скоринка не стане рум'яною. Після запікайте 15 хвилин при температурі 200 °С.

  • Нехитрий спосіб приготувати улюблене м'ясо з овочами. Можна сміливо забути про варіант з кляром, томатами і грибами. Досить одного шматочка, щоб вирішити для себе, як слід заготовляти кабачки. А поки вони свіжі, поспішіть на кухню, озбройтеся необхідними інгредієнтами і готуйте! Надішліть посилання всім, хто обожнює курку.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок