Пиріг з м'ясом - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Випічка
М'ясо

Деякі майстри кулінарної справи називають випічку найскладнішим розділом. Редакція «Зі Смаком» готова посперечатися! Ми знаємо, як приготувати страву, яка стане відмінним вечерею або сніданком для всієї родини!


Публічний м'ясний пиріг вийде соковитим і неймовірно ніжним, якщо використовувати в приготуванні картопляне тісто. Він простий у приготуванні, але різноманітність інгредієнтів забезпечить вишуканий смак.


Інгредієнти


Картоплю
200 г

Приготування

  • 1Очистите картоплю і поставте її варитися до повної готовності. В цей час обсмажте спочатку капусту, потім м'ясо з цибулею. Потім змішайте.
  • 2Готовую картоплю розімніть в пюре. Додайте масло і яйце, перемішайте, додайте борошно і замісіть тісто.
  • 3Раскатайте тісто за розміром форми, укладіть так, щоб вийшли бортики. Викладіть начинку.
  • 4Взбейте два яйця зі сметаною. Залийте сумішшю начинку. Поріжте помідори скибочками і укладіть їх зверху. Посипте сиром. Выпейкате 40 хвилин при 200 градусах.

  • У цьому рецепті немає навіть перцю для остринки, тому що м'ясна начинка сама по собі має широку гаму смаку. Доречними тут будуть сушений базилік, кмин як посипання і трохи часнику, який варто додавати при обжарке капусти та цибулі. Додайте те, що пробуджує більше апетиту, але спочатку збережіть цей рецепт!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок