Пиріг з квашеною капустою - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Випічка
М'ясо

Заливний — в лаваші або листковому тісті — домашній пиріг вже давно став постійним пунктом в меню сім'ї. У більшості випадків достатньо змінити одну начинку інший, вибрати заправку пооригінальніше або особлива прикраса, щоб радувати абсолютно нової випічкою. Пиріг «Соти» з квашеної капусти і фаршу — той випадок, коли і смачна начинка, і оригінальна прикраса, і готувати легко.


Побачивши таку красу, багато хто так і поспішають перегорнути стрічку і знайти щось простіше. Але створити її настільки легко, що вам і не снилося. Озброїтеся тестом, начинкою з капусти і фаршу і склянкою. Будемо працювати по-старому, видавлюючи кружечки. Можна навіть дитині доручити!


Інгредієнти


Вода
300 мл

Приготування

  • 1Залейте дріжджі 150 мл теплої води. Додайте в отриману суміш цукор. Відставте в сторону на 15 хвилин.
  • 2Отдельно змішайте решту теплу воду з яйцями, харчовою содою, сіллю, майонезом і 1,5 ст. л. цукру. З'єднайте цю рідку суміш з дріжджовий.
  • 3Всыпьте борошно в ємність з рідиною. Тепер замісіть тісто. Додайте 2 ст. л. рослинного масла і вимісіть тісто. Накрийте його плівкою. Залиште в теплому місці на 90 хвилин.
  • 4Тем часом підготуйте начинку. Обсмажте фарш на рослинному маслі. М'ясо посоліть. Вичавіть сік з квашеної капусти, додати у фарш разом з тертою морквою, подрібненою цибулею і 1 ч. л. цукру. Остудіть все.
  • 5Раскатайте тісто в тонкий пласт. Приблизна товщина — 5 мм Видавіть в тесті кружечки за допомогою звичайного склянки. На кружечок діаметром 7,5 см викладіть 1 ст. л. начинки. Тепер защипайте кінчики.
  • 6Выстелите дно форми пергаментом. Змастіть її рослинним маслом. Викладайте заготовки з тіста з начинкою на дно, починаючи з середини. Заповніть так всю форму.
  • 7Выставьте температуру на 180 °С. Відправте пиріг випікатися протягом 50 хвилин.

  • Я ніколи не ріжу цей пиріг, а просто відриваю соту за сотої, вмочую в улюблений соус або насолоджуюся «чистим» смаком. А так як квашеної капусти у мене ще з осені чимало, печу пиріг «Соти» через день. І вам раджу. Не забудьте розповісти друзям та обмінятися враженнями.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок