Класичні сирники на сковороді - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Десерти
Дитячі страви

Сирники — відмінний варіант сніданку. Однак приготувати їх з першого разу вдається далеко не всім. Редакція «Зі Смаком» вирішила поділитися з вами перевіреним класичним рецептом. Використовуйте його, і сирники обов'язково вийдуть.


Для приготування краще взяти домашній сир. Дотримуйтесь кожного етапу, і ваші сирники будуть м'які і пишні, з ніжною рум'яною скоринкою.


Інгредієнти


Сир
500 г

Приготування

  • 1В робочої мисці збийте яйце, додайте цукор, сіль і ванільний цукор. Перемішайте.
  • 2Творог ретельно розімніть виделкою або ложкою. Додайте до нього яєчну масу, добре перемішайте.
  • 3Добавьте в розпушувач і борошно просіяти з допомогою сита в однорідну сирну масу.
  • 4Вымесите однорідне тісто. Зробити це можна за допомогою звичайної виделки, блендера або міксера.
  • 5Отставьте сирне тісто на 10 хвилин. Потім змочіть руки в холодній воді і сформуйте кульки. Трохи обваляйте їх у борошні, струсіть зайве. При бажанні всередину кожного сирника можна покласти сезонні або заморожені ягоди та фрукти.
  • 6Раскалите сковороду, змащену рослинним маслом. Викладіть сирні кульки, злегка приплюснувши.
  • 7Жарьте сирники на середньому вогні до рум'яного кольору. Потім переверніть і зменшіть вогонь. Накрийте сковороду кришкою.
  • 8Готовые сирники викладіть на паперові рушники, щоб серветки ввібрали зайве масло. Через кілька хвилин перекладіть на тарілку для подачі.

  • Класичні сирники можна подавати з варенням, медом, а також різними соусами. Дуже добре вони поєднуються з карамельним соусом. До речі, з цього універсального рецепту сирники можна не тільки смажити на сковороді, але і випікати в духовці. Обов'язково збережіть в закладках і поділіться з друзями.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок