Олів'є з грибами - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Курка
Салати

Про автентичному рецепті салату олів'є відомо тільки те, що готували його з рябчиками, раковими шийками і ще цілим рядом делікатесів. Винахідник цієї кулінарної легенди явно не очікував такої глобальної трансформації своєї страви. Поступово в салаті дорогі продукти замінювалися більш дешевими, в підсумку з усього списку вціліли лише огірки і яйця.


Ми більш знайомі з радянським олів'є, але і тут можна внести корективи, якщо звичний варіант вам вже приївся. Пропонуємо на наступний свято приготувати особливий вид улюбленої закуски — зробити олів'є з грибами.


Інгредієнти


Куряче філе
300 г

Приготування

  • 1Отварите курячі грудки, дістаньте з бульйону і дайте охолонути.
  • 2Морковь натріть на крупній тертці, подрібніть цибулю, обсмажте окремо на рослинному маслі і викладіть в глибоку миску.
  • 3Грибы наріжте пластинами, обсмажте на сковороді до випаровування рідини, з'єднайте з овочами.
  • 4Куриное філе, огірки і варені яйця наріжте кубиками, сир натріть, з'єднайте з іншими інгредієнтами, посоліть, заправте майонезом.
  • 5Дайте салату настоятися в холодильнику кілька годин.

  • Оригінальний олів'є з грибами ваші гості оцінять по гідності! Ті, хто не довіряє якості магазинного майонезу, можуть взяти на замітку рецепт домашнього. І обов'язково поділіться з друзями, як приготувати олів'є по-новому.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок