«Шашлик» з беконом - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
Випічка
Закуски

Листкове тісто — справжня палочка-виручалочка для кожної господині. З нього можна знайти все що завгодно. Ми поділимося з вами рецептом однієї прекрасної закуски, яку можна приготувати за 20 хвилин всього з двох інгредієнтів.


Тільки уявіть: рум'яне листкове тісто просочується соком ароматного піджаристого бекону. Таке просте частування не залишить ваших гостей байдужими, спробуйте, вам сподобається!


Інгредієнти


Бекон
150-200 г

Приготування

  • 1Возьмите довгі дерев'яні шпажки і залийте їх водою.
  • 2Нарежьте бекон тонкими скибочками завдовжки близько 5 див. Бекон посоліть і поперчіть
  • 3Размороженное листкове тісто наріжте прямокутниками розміром скибочки бекону.
  • 4 на кожен прямокутник тесту викладіть слайс бекону. Потім складіть тісто з беконом навпіл і надіньте на дерев'яну шпажку, як показано на відео.
  • 5Выложите шашлички на устеленный пергаментом деко і відправте його в розігріту до 230 градусів духовку на 20 хвилин.


  • Вітаємо, відмінна закуска всього з двох інгредієнтів готова! Щоб страва виглядало ошатнішими, можете прикрасити його подрібненою зеленню за смаком. Якщо вам сподобався рецепт, поділіться зі своїми друзями.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок