Вівсяні оладки - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Вегетаріанські
Десерти

Манно-вівсяні оладки — дієтичне блюдо, яке готується без додавання борошна. Пишні, ситні і не дуже калорійні оладки сподобаються шанувальникам здорового харчування, а також тим, хто стежить за фігурою. Та й діти зможуть з'їсти корисні, але не завжди улюблені крупи, навіть не здогадуючись про це.


Такі оладки доречно подавати сніданок. Щоб не витрачати зайвого часу, манну крупу і вівсяні пластівці можна замішати на кефірі з вечора. А вранці залишиться лише додати інші інгредієнти і приготувати смачні млинці.


Інгредієнти


Вівсяні пластівці
1 скл.

Приготування

  • 1Смешайте в мисці вівсяні пластівці, манку, цукор і сіль. Вівсяні пластівці краще брати дрібного помелу або трохи подрібнити в блендері. Залийте суху суміш кефіром, перемішайте і дайте постояти близько 2 годин.
  • 2Слегка збийте яйця і додайте соду. Вилийте тісто і перемішайте. Потім викладайте оладки на розігріту і змащену олією сковороду. Обсмажуйте з двох сторін до рум'яної скоринки. Необхідно смажити оладки відразу після того, як додали в тісто соду. Тоді вони виходять пишними і ніжними.

  • Готові млинці можна подати, щедро поливши сметаною, джемом, медом або згущеним молоком. Збережіть рецепт незвичайних оладок в своїх закладках і не забудьте поділитися з друзями.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок