Голубці з пекінської капусти - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Закуски

Звичайними домашніми голубцями вже нікого не здивуєш. Благо крім традиційного рецепту приготування, існує багато інших варіантів. Одним з таких «Зі Смаком» радо поділиться з вами.


Пропонуємо замінити фарш, а замість білокачанної взяти пекінську капусту — смак цієї страви вийде пахучіше, м'якше і ніжніше. Готувати голубці досить просто, навіть новачкові це буде під силу.


Інгредієнти


Капуста пекінська
1 шт.

Приготування

  • 1Разделите пекінську капусту на окремі листочки: для цього зріжте близько 5 сантиметрів від основи. Обережно зніміть 8 аркушів. Після цього опустіть їх в каструлю з окропом на 3-5 хвилин. Остудіть, а тверді ребра капусти зріжте ножем або злегка відбийте їх кухонним молоточком.
  • 2Куриное філе дрібно нарубаєте, додайте до нього зернистий сир, подрібнені гриби і помідори, трохи зелені. Посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте.
  • 3На широку частину капустяного листа викладіть фарш. Зовнішні сторони загорніть зверху, потім скрутіть лист рулетом разом з начинкою. Зробіть так по черзі з усіма листям.
  • 4Выложите голубці у форму для запікання, змащену олією. Залийте голубці соусом, приготованим з томатної пасти, подрібненої зелені, часнику і невеликої кількості води. Потім помістіть форму в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 40 хвилин. При подачі приправити страву сметаною і прикрасьте свіжою зеленню.
  • Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок