Іспанська тортилья - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Вегетаріанські
Овочі

Мексиканська та іспанська тортилья — це два абсолютно різних страви. У Мексиці тортільями називають тонкі коржики з пшеничного або кукурудзяного борошна. Їх додають в супи, їдять замість хліба, з ними готують буріто і навіть використовують їх в якості столових приладів. Іспанська тортилья нагадує картопляну запіканку або омлет. Її подають у багатьох тавернах, закусочних і ресторанчиках до гарячих і холодних закусок.


Іспанська тортилья готується з картоплі, має приголомшливий смак як в гарячому, так і в холодному вигляді. Її можна приготувати на сніданок, легкий обід, взяти з собою на пікнік. Це просте блюдо має багату смакову гаму і яскравий, привабливий зовнішній вигляд.


Інгредієнти


Картоплю
150 г

Приготування

  • 1Почистите і наріжте картоплю тонкими скибочками. Розігрійте в сковороді масло, посоліть картоплю і відправте його в сковороду смажитися. Іноді перевертайте картоплю, щоб вона з усіх боків став м'яким. Після приготування зайве масло можна видалити за допомогою паперового рушника.
  • 2Перец помийте, видаліть насіння, наріжте. Додайте в картоплю.
  • 3Добавьте подрібнений часник, помідори і кукурудзу.
  • 4Слегка збийте яйця, додайте чорний перець, трохи солі, зелень. Готову масу вилийте в сковороду з картоплею і готуйте ще 15 хвилин, не закриваючи кришкою.

  • Зазвичай, щоб приготувати такий іспанський омлет, використовують тільки картоплю, цибулю і яйця. Але рецепт можна трохи урізноманітнити і додати інші інгредієнти. Так виходить набагато смачніше!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок