Вегетаріанські
Випічка
Десерти
Пончик — круглий, смажений в олії солодкий пиріжок, зазвичай з діркою посередині. За однією версією, вона потрібна для того, щоб обсмажений в гарячому маслі десерт було зручно захоплювати щипцями і класти в пакет або на тарілку покупцеві.
Існує ще одна версія, яка пояснює наявність дірок в пампушках. За легендою моряк Хансон Грегорі зробив їх для того, щоб вироби з тіста швидше пропікалися.
Яка б з версій не була вірною, в будь-якому випадку пончики — це приголомшливе ласощі, яка завоювала загальну любов.
Інгредієнти
Пшеничне борошно
400 г Приготування
1Вылейте вміст яєць в миску. Додайте згущене молоко. 2Хорошо перемішайте, але при цьому не збивайте. 3Просейте борошно через сито. 4Всыпьте розпушувач, ванілін і сіль. Замісіть м'яке і еластичне тісто. Розкачайте його в пласт товщиною не більше 1 сантиметра. 5Возьмите склянку і виріжте їм великі кружечки. 6Внутри кожного великого кола за допомогою чарки зробіть коло поменше. 7Налейте в каструлю олію і добре розігрійте його. Опускайте в нього приблизно по 5 заготовок з тіста. Смажте з обох боків до золотистого кольору. Викладіть пончики на сито, а потім на паперову серветку, щоб видалити надлишки масла. 8Можно подавати пампушки відразу. За бажанням покрийте їх шоколадом. Розтопіть його на водяній бані і вмочіть у нього кожне виріб. Залиште на півгодини, щоб шоколад охолов. Смачні пончики послужать відмінною заміною традиційним пиріжків. Готуйте побільше, швидше за все, ваші рідні попросять добавки!