Бездріжджові пончики - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Вегетаріанські
Випічка
Десерти

Пончик — круглий, смажений в олії солодкий пиріжок, зазвичай з діркою посередині. За однією версією, вона потрібна для того, щоб обсмажений в гарячому маслі десерт було зручно захоплювати щипцями і класти в пакет або на тарілку покупцеві.


Існує ще одна версія, яка пояснює наявність дірок в пампушках. За легендою моряк Хансон Грегорі зробив їх для того, щоб вироби з тіста швидше пропікалися.

Яка б з версій не була вірною, в будь-якому випадку пончики — це приголомшливе ласощі, яка завоювала загальну любов.


Інгредієнти


Пшеничне борошно
400 г

Приготування

  • 1Вылейте вміст яєць в миску. Додайте згущене молоко.
  • 2Хорошо перемішайте, але при цьому не збивайте.
  • 3Просейте борошно через сито.
  • 4Всыпьте розпушувач, ванілін і сіль. Замісіть м'яке і еластичне тісто. Розкачайте його в пласт товщиною не більше 1 сантиметра.
  • 5Возьмите склянку і виріжте їм великі кружечки.
  • 6Внутри кожного великого кола за допомогою чарки зробіть коло поменше.
  • 7Налейте в каструлю олію і добре розігрійте його. Опускайте в нього приблизно по 5 заготовок з тіста. Смажте з обох боків до золотистого кольору. Викладіть пончики на сито, а потім на паперову серветку, щоб видалити надлишки масла.
  • 8Можно подавати пампушки відразу. За бажанням покрийте їх шоколадом. Розтопіть його на водяній бані і вмочіть у нього кожне виріб. Залиште на півгодини, щоб шоколад охолов.

  • Смачні пончики послужать відмінною заміною традиційним пиріжків. Готуйте побільше, швидше за все, ваші рідні попросять добавки!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок