Простий пиріг з ревенем - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Випічка
Десерти
Дитячі страви

Якщо побачите в продажу на ринку довгі м'ясисті стебла з рожевим відтінком — беріть, навіть не роздумуйте! Прийшла пора ревеню, а це значить, що настав час ароматних пирогів з ніжною ревеневой кислинкою. Пропонуємо найпростіший рецепт!


Суперароматный, супернежный, суперсмачний — лише так можна описати пиріг з ревенем на бисквитном тесті. Пухнастий м'якуш з соковитими прожилками кислуватого ревеню — суцільне задоволення. Корисне до того ж, адже вітаміни з стебел буквально вистрибує!

Ревінь чудово поєднується з іншими фруктами, особливо вдало з яблуками, полуницями і малиною. Ось вам і відмінний привід розвантажити морозилку: поки чекаєте новий урожай, нехай компанію ревеню в багатошаровій складуть залишки заморожених ягід. Використовуйте наш базовий рецепт як основу для кулінарних фантазій!


Інгредієнти


Пшеничне борошно
250 г

Приготування

  • 1Стебли ревеню (без листя) вимийте, очистіть від плівки, потім наріжте брусочками. М'ясисті стебла краще розрізати ще і вздовж.
  • 2Размягченное вершкове масло збийте зі звичайним і ванільним цукром, а також з сіллю до кремоподібної консистенції. Продовжуючи збивати, по одному введіть яйця. Додайте до масляної суміші просіяне з розпушувачем борошно і крохмаль, ретельно перемішайте масу.
  • 3Прямоугольный деко застеліть пергаментом,зверху викладіть тісто. Поверх тіста, трохи вдавлюючи, розкладіть скибочки ревеню.
  • 4Выпекайте пиріг 30-40 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці. Готовність перевірити дерев'яною зубочисткою. Залиште виріб остуджуватися у формі, потім посипте цукровою пудрою, наріжте на порційні шматки і подавайте!

  • Не упустите момент, спечіть пиріг з цими соковитими вітамінними стеблами і насолодитеся смаком ароматної випічки. А рецептом не забудьте поділитися з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок