Лаваш з начинкою в духовці - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
Закуски
Курка

Якщо ви прийшли на ринок без заздалегідь підготовленого списку із необхідними продуктами, а в голові все ще немає меню на вечір, сміливо біжіть в хлібний за тонким лавашем.


Справа тільки за начинкою. Вміст холодильника і трохи фантазії підкажуть вам, як приготувати смачну закуску, а «Зі Смаком» дасть кілька порад, як зробити з лаваша апетитний рулет з рум'яною скоринкою.


Інгредієнти


Лаваш
4 шт.

Приготування

  • 1Ветчину наріжте брусками, сир натріть на крупній тертці, болгарський перець і помідор наріжте невеликими кубиками, кріп подрібніть.
  • 2Смешайте всі підготовлені інгредієнти — начинка готова. Кожен лист лавашу змащуємо майонезом, викладіть начинку і скрутіть рулетом.
  • 3Противень змастіть маслом або застелити пергаментом, викладіть рулети з лаваша. Змастіть вироби яйцем, накрийте деко листом фольги і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.


  • Чудова закуска на швидку руку або швидкий перекус — не проблема, якщо у вас є кілька аркушів лаваша, які можна легко приготувати вдома за нашим рецептом. Сподіваємося, що така ідея припала вам до душі і ви поділіться нею з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок