Куряча грудка зі шпинатом - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Курка

Куряча грудка вже давним-давно стала одним з найпопулярніших страв серед любителів здорової їжі. На жаль, багато господинь стикаються з тим, що після запікання курка стає сухою і прісною. Ми підготували для вас особливий рецепт, завдяки якому куряча грудка не тільки залишиться соковитою і апетитною, але і стане ще більш смачною.


Фарширована куряча грудка зі шпинатом і сиром рікотта підкорила серця мільйонів. Спробуйте і ви!


Інгредієнти


Оливкова олія
1 ст. л.

Приготування

  • 1Разогрейте духовку до 200 градусів.
  • 2Возьмите глибоку сковороду, налийте в неї масло і поставте на середній вогонь. Покладіть в сковороду шпинат і обсмажуйте його протягом 3-5 хвилин.
  • 3Когда шпинат трохи розм'якне і зменшиться в розмірі, додайте в сковороду рікотту і перемішайте її зі шпинатом. Залиште сковороду на плиті ще на 30-60 секунд. Зніміть шпинат з вогню і дайте йому охолонути.
  • 4Сделайте надрізи поперек курячої грудки на відстані приблизно 1 см один від одного. Надрізи повинні бути досить глибокими, але не доходити на 1-2 см до нижньої частини грудки.
  • 5Наполните розрізи сумішшю з шпинату і сиру. Курку посоліть і поперчіть. Посипте грудку тертим сиром і паприкою.
  • 6Отправьте курку в духовку на 20-25 хвилин. Сир повинен повністю розплавитися, а грудка побіліти.

  • Вітаємо, фарширована куряча грудка готова! Насолодіться її чудовим смаком разом зі своїми рідними. Поділіться цим чудовим рецептом зі своїми друзями.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок