М'ясна запіканка - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

М'ясо

Боботи — м'ясне блюдо родом з Південної Африки. Якщо бути точніше, його винайшли малайзійці, що живуть на її території. Вони використовували традиційні східні техніки приготування їжі, але додали південні продукти. Вийшов справжній шедевр!


Блюдо викликає захоплення одним своїм виглядом — яскраво-жовта заливка радує око. А збалансоване поєднання солоного, солодкого та гострого приносить насолоду смаковим рецепторам!


Інгредієнти


Хліб
100 г

Приготування

  • 1Залейте хліб молоком. Обсмажте на вершковому маслі подрібнену цибулю. Додайте пропущений через прес часник і викладіть фарш. Обсмажуйте всі разом. Постійно розбивайте фарш — він повинен перетворитися в дрібну крихту і змінити колір. Додайте каррі, гвоздику і перець, джем, родзинки, два лаврових листа і чайну ложку солі. Тушкуйте під кришкою 10 хвилин.
  • 2Отожмите зайве молоко, але не виливайте — воно ще знадобиться. Додайте хліб до суміші і перемішайте.
  • 3Переложите у форму для запікання (23 х 33 см) і гарненько утрамбуйте. Розкладіть поверх маси залишилися лаврове листя. Додайте до залишився молоко яйця, щіпку солі, збийте і полийте м'ясо.
  • 4Запекайте при 180 градусах 35-40 хвилин.
  • 5 має порядок часом займіться соусом чатні. Для цього курагу залийте окропом і через 30 хвилин подрібніть блендером разом з водою, цибулею, часником, оцтом, цукром і чилі. Перемістити в каструлю або сотейник і проваріть до загустіння.

  • Подавайте гаряче блюдо з пряним рисом. Можете експериментувати з соусами — підійдуть будь-які солодкі або гострі. Насолоджуйтеся незвичайним блюдом та діліться його рецептом з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок