Голубці на сковороді - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Курка

Ох, як часом хочеться з'їсти апетитний голубчику та зі сметанкою. Якщо таке бажання відвідало вас ввечері після важкого трудового дня, скористайтесь полегшеною версією приготування капустяного ласощі.


«Зі Смаком» поспішає поділитися цікавим рецептом ледачих голубців на сковороді. Готуються такі швидше класичних, адже вам не доведеться варити рис і обсмажувати цибулю з морквою, а потім довго чекати, поки голубчики стушатся.


Інгредієнти


Капуста білокачанна
1 кг

Приготування

  • 1На сковороді розігрійте олію. Куряче філе наріжте маленькими кубиками, обсмажте на олії до рум'яності, потім влийте вершки, зменшіть вогонь і тушкуйте філе під кришкою протягом 5-7 хвилин.
  • 2Разберите капусту на листя, опустіть в окріп і проваріть протягом 1-2 хвилин, потім дістаньте і остудіть. При необхідності зріжте тверду жилку листа.
  • 3Яйца з'єднайте з борошном, додайте сметану і сіль.
  • 4Выложите м'ясну начинку на капустяний лист, складіть його конвертиком. Знову розігрійте сковороду з маслом і обсмажте вироби з двох боків до появи рум'яної скоринки.

  • Подавати швидкі голубчики краще зі сметанним або томатним соусом. Гармонійно з такою стравою буде поєднуватися кріп або кінза. Беріть рецепт собі на замітку, а також діліться ним з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок