Лазанья в конвертиках - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
Закуски
М'ясо

Всі канонічні складові класичної лазаньї (соус болоньєзе, соус бешамель, листи для лазаньї і сир), але в абсолютно іншій інтерпретації! Подавати апетитне частування у вигляді порційних конвертиків дуже зручно. Так і ароматний сік залишається на місці.


до Речі, соус болоньєзе багато хто помилково плутають з рідким томатним соусом, яким змащують піцу або подають до пасти. Болоньєзе швидше схожий на рагу, густе і ситне, складається з підсмажених овочів і м'ясного фаршу з додаванням томатів та спецій. Коли додасте в сковороду фарш, ретельно розімніть його, щоб не було грудочок.


Інгредієнти


Яловичий фарш
500 г

Приготування

  • 1Для соусу болоньєзе у глибокій сковороді розігрійте олію. Додайте подрібнені цибулю і часник і злегка підрум'яньте. Додайте моркву, нарізану дрібними кубиками, і томатну пасту. Перемішайте, готуйте на помірному вогні 3-4 хвилини.
  • 2Добавьте в сковороду фарш, сіль, перець, томатний соус. Перемішайте і смажте протягом 5-7 хвилин. Влийте вино, варіть під кришкою ще хвилин 5. Залиште остуджуватися.
  • 3Листы для лазаньї злегка відваріть і остудіть.
  • 4Приступите до складання конвертиків. На робочу поверхню викладіть один лист лазаньї, по центру помістіть ложку соусу бешамель, навхрест накрийте другим листом, на який викладіть бешамель, потім ложку болоньєзе. Присипте твердим сиром і поверніть краї всередину, щоб вийшов конвертик.
  • 5Выложите конвертики у форму для запікання. Кожен змастіть соусом бешамель і посипте сиром. Відправте в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин.


  • Рецепт соусу бешамель розписувати немає тут будемо, він вже є на сайті. Основа — вершкове масло, борошно, молоко. Перець, сіль і мускатний горіх — додаткові інгредієнти. Надихайтеся новими ідеями «Зі Смаком» — ваші страви звучать по-особливому. Якщо вам сподобався рецепт, поділіться їм, будь ласка, з друзями.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок