Брауні з сиром та вишнями - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Випічка
Десерти

Практично кожна господиня, яка любить готувати, хоча б раз у житті пекла брауні. Цей десерт став настільки популярний у нас, ніхто вже не вважає його чимось екзотичним і незвичайним. А все тому, що склад його неймовірно простий, так і процес приготування не забирає багато часу і не вимагає зайвих зусиль.


В оригінальному рецепті цього ласощі вказується, що брауні повинен мати насичений шоколадний смак і вологу серединку. А також в ньому присутній абрикосова глазур і горішки. Але ми вирішили зробити цей десерт по-своєму, і ось що з цього вийшло.


Інгредієнти


Чорний шоколад
100 г

Приготування

  • 1Шоколад з високим вмістом какао поломайте на шматочки і розтопіть з вершковим маслом на водяній бані або в мікрохвильовій печі на середній потужності.
  • 2В окремій мисці збийте міксером 2 яйця, 50 г цукру. Додайте сіль і ванільний цукор (або замініть його на 2 г ваніліну).
  • 3Приготовьте крем для десерту: змішайте сир з 100 г цукру і 2 яйцями. Розітріть блендером до стану ніжної маси. Щоб було простіше, можна протерти сир через сито.
  • 4Возьмите збиті з цукром яйця. Додайте розтоплений шоколад, який охолов. Потім насипте розпушувач і просіяне борошно. Перемішайте.
  • 5Возьмите форму з високими бортиками. Змастіть її вершковим маслом, вилити третину тесту. Розрівняйте шоколадну масу ложкою або лопаткою. Зверху викладіть половину підготовленого сиру.
  • 6По творожному шару рівномірно розподілите половину вишні. Знову вилийте тісто, на нього викладіть сирну масу, вишню і знову тісто.
  • 7Разогрейте духовку до 180 °C. Готуйте десерт 40-50 хвилин. Остудіть і вийміть з форми.

  • Подавайте брауні з ароматною кавою або трав'яним чаєм. Але врахуйте, що тут є певний ризик, адже поки ви будете ставити чайник, рідні можуть розхапати це божественне шоколадне ласощі.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок