Яйця-скрэмбл або яєчня-брехуха на сніданок - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок
4 серпня 2017 р. 279




Яєчня-брехуха або її американський жаргон яйця-скрэмбл (scrambled eggs) останнім часом набувають велику популярність. Є дві можливі причини із-за чого так відбувається. По-перше, це нереально смачно. Така яєчня дуже легка і ніжна. А по-друге, завдяки кремоподібної структурі бовтанки, нею можна доповнити хоч вафлі, хоч круасан, і навіть сендвіч. Додай до такого набору кілька паростків, улюблений соус і незвичайний ситний сніданок готовий.

Тому сьогодні розглянемо базовий рецепт яєчні бовтанки з сиром. А ви на свій розсуд можете додавати туди овочі, шинку, гриби (попередньо приготовані).


Інгредієнти

  • Яйця — 4 шт.
  • Сир — 40 г
  • Молоко — 40 г
  • Рослинна олія — 2 ст. л.
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
  • Зелень — за смаком

  • Рецепт приготування яєчні-болнуньи

    Для приготування яєчні яйця з'єднати з молоком, додати трохи солі і перцю за смаком. Перемішати все віночком до однорідності.




    Сир натерти на тертці і додати до яєчної суміші. Перемішати.




    Сковороду добре розігріти разом з рослинним маслом.

    Вилити на середину яєчну суміш, почекати секунд 10-20, щоб дно яєчні злегка схопилося і за допомогою лопатки піднімати цю «яєчну скатертину» в центр.




    Тепер потрібно весь час піднімати і смажити яєчню, не залишайте її ні на хвилину, намагайтеся прожарювати всі ділянки.




    Готується яєчня-брехуха дуже швидко.

    Ідеальна яєчня-брехуха має злегка не доготовленную структуру і обов'язково подається теплою, якщо проігнорувати ці правила, яєчня буде більш щільною і менш смачною.




    Яєчня-брехуха або яйця-скрэмбл готові. Як же красиво виглядає цей сніданок.


    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок