Гнізда з фаршем і овочами - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

М'ясо
Овочі

Макаронні гнізда з фаршем — це дуже ситне блюдо, яке точно сподобається вам і вашим діткам. Воно привертає увагу своїм неординарним виглядом і чудовим смаком.


Вермішель ще ніколи не виглядала так апетитно! Приготуйте це частування і порадуйте своїх рідних і друзів.


Інгредієнти


Локшина
7 шт.

Приготування

  • 1Тщательно вимийте і очистіть овочі. Помістіть їх у м'ясорубку разом із зеленню і зробіть фарш. Овочевий фарш посоліть, поперчіть і посипте улюбленими приправами. Гарненько все перемішайте.
  • 2Возьмите сковорідку з кришкою. Викладіть в сковороду локшину-гнізда, в середину кожного гнізда покладіть по 1 ч. л. фаршу з овочів.
  • 3Налейте в сковороду воду. Вона повинна покрити гнізда половину. Вермішель посоліть, накрийте сковороду кришкою і готуйте на маленькому вогні протягом 15 хвилин після закипання.
  • 4Смешайте свинячий і яловичий фарш обсмажте його. Додайте дрібно нарізану цибулю, томатну пасту і спеції, які вам подобаються.
  • 5На дрібній тертці натріть сир.
  • 6Когда гнізда зваряться, злити воду. У середину кожного гнізда викладіть фарш і посипте сиром. Накрийте сковороду кришкою і знову поставте на вогонь.
  • 7Когда побачите, що сир розплавився, можете подавати гнізда до столу.

  • Вітаємо, соковиті гнізда з фаршем готові. Приємного апетиту! Поділіться цим чудовим рецептом зі своїми друзями.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок