Запечене плече індички під медовим соусом в духовці - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок
16 серпня 2016 р. 15914




Якщо ви ставите питанням, що можна приготувати з індички, якраз для такого випадку підійде цей простий рецепт запеченої індички в духовці в рукаві. Вирощувати індичат плечова частина крила, стегно, гомілка, будь-яка частина підійде для цього рецепта.

В плечі індички м'яса багато, воно ніжніше ніж стегно, а по жирності менш жирне ніж куряче, тому всім радимо спробувати приготувати саме плече індички.

Родзинкою такої індички стане кисло-солодкий маринад.


Інгредієнти

  • Плечова частина індички — 2 шт.
  • м'яка Гірчиця — 1 ст. л.
  • Оливкова олія — 1 ст. л.
  • Мед — 1 ст. л.
  • Часник — 2 з.
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком

  • Процес приготування

    М'ясо індички добре помити.

    Натерти м'ясо сіллю, перцем і подрібненим часником.

    З гірчиці, меду та оливкової олії зробити соус, змішавши всі інгредієнти.

    Індичку натерти отриманим соусом.




    Залишити м'ясо маринуватися в холодильнику не менше ніж на 1 годину, а можна і на ніч.

    М'ясо ще раз освіжити стікшим маринадом і помістити в рукав для випічки, туди ж відправити залишки соусу.

    Випікати в духовці при 180 °C 90 хвилин, вимкнути духовку і залишити ще на 15 хвилин.

    М'ясо виходить соковите і ароматне.


    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок