Якщо ви ставите питанням, що можна приготувати з індички, якраз для такого випадку підійде цей простий рецепт запеченої індички в духовці в рукаві. Вирощувати індичат плечова частина крила, стегно, гомілка, будь-яка частина підійде для цього рецепта.
В плечі індички м'яса багато, воно ніжніше ніж стегно, а по жирності менш жирне ніж куряче, тому всім радимо спробувати приготувати саме плече індички.
Родзинкою такої індички стане кисло-солодкий маринад.
М'ясо індички добре помити.
Натерти м'ясо сіллю, перцем і подрібненим часником.
З гірчиці, меду та оливкової олії зробити соус, змішавши всі інгредієнти.
Індичку натерти отриманим соусом.
Залишити м'ясо маринуватися в холодильнику не менше ніж на 1 годину, а можна і на ніч.
М'ясо ще раз освіжити стікшим маринадом і помістити в рукав для випічки, туди ж відправити залишки соусу.
Випікати в духовці при 180 °C 90 хвилин, вимкнути духовку і залишити ще на 15 хвилин.
М'ясо виходить соковите і ароматне.