Лечо з помідорів і перцю - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок
27 липня 2015 р. 257




Класичний рецепт улюбленого лечо.


Інгредієнти

  • Сік томатний — 1 л
  • Цукор — 200 г
  • Соняшникова олія — 200 мл
  • Болгарський перець — 2 кг
  • Сіль — 1 ст. л.

  • Процес приготування

    Помідори подрібнити на блендері або на м'ясорубці в сік. Я перебивала разом зі шкурками, блендер подрібнив до потрібного стану. Покупної сік з консервантами і барвниками краще не використовувати .




    Перець помити, почистити і порізати скибочками.

    В казан або каструлю з товстим дном вилити масло, помідори, додати цукор і сіль. Коли сироп закипить - додати перець, довести до кипіння і прокип'ятити на мінімальному вогні 40-50 хвилин. Додати приправи за бажанням, закрити по стерилізованим банкам.




    Із зазначених інгредієнтів вийде приблизно 2 л. готового лечо.


    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок